Loading...

⚠ ✕
❮ Top
☎ Help
☰
×

By creating an account you can:

Logo TaxTMI
Call Us / Help / Feedback✕

Contact Us At :

✉ E-mail: [email protected]

✆ To Call / Whatsapp, Check Contact Us

FAQs :

To know Frequently Asked Questions, Check FAQs

Most Asked Video Tutorials :

For more tutorials, Check Video Tutorials

Submit Feedback/Suggestion :

Email :
Please provide your email address so we can follow up on your feedback.
Category :
Description :
Min 15 characters 0/2000
TMI Blog
Home / TMI Blogs / RSS

What will be the rate of TDS under section 194-I if payee is a non-filer of income-tax return?

X X   X X   Extracts   X X   X X

Full Text of the Document

X X   X X   Extracts   X X   X X

.... As per section 206AB, if the payee has not furnished its return of income as per section 139(1​) and the due date has expired, tax is required to be deducted at a rate higher of the following: ....