<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="https://www.taxtmi.com/rss_sitemap/rss_feed_blog.xsl?v=1750492856"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
  <channel>
    <title>Amendment in the notification no. 19869-FIN-CT1-TAX-0022-2017, dated the 29th June, 2017</title>
    <link>https://www.taxtmi.com/notifications?id=147561</link>
    <description>Passenger transport in an electrically operated vehicle and rental of such vehicles for passenger or goods transport are subject to State tax at either 2.5% under specified credit restrictions or 9%. These entries apply where battery charging costs are included in the consideration. Under the 2.5% treatment, credit is generally unavailable except for specified same-line passenger or goods transport services, as applicable, or electrically operated vehicle rental services procured from another provider. Where the upstream State tax rate exceeds 2.5%, that credit is limited to tax paid or payable at 2.5%.</description>
    <language>en-us</language>
    <pubDate>Sat, 31 Oct 2026 00:00:00 +0530</pubDate>
    <lastBuildDate>Fri, 06 Nov 2026 12:48:52 +0530</lastBuildDate>
    <generator>TaxTMI RSS Generator</generator>
    <atom:link href="https://www.taxtmi.com/rss_feed_blog?id=933931" rel="self" type="application/rss+xml"/>
    <item>
      <title>Amendment in the notification no. 19869-FIN-CT1-TAX-0022-2017, dated the 29th June, 2017</title>
      <link>https://www.taxtmi.com/notifications?id=147561</link>
      <description>Passenger transport in an electrically operated vehicle and rental of such vehicles for passenger or goods transport are subject to State tax at either 2.5% under specified credit restrictions or 9%. These entries apply where battery charging costs are included in the consideration. Under the 2.5% treatment, credit is generally unavailable except for specified same-line passenger or goods transport services, as applicable, or electrically operated vehicle rental services procured from another provider. Where the upstream State tax rate exceeds 2.5%, that credit is limited to tax paid or payable at 2.5%.</description>
      <category>Notifications</category>
      <law>GST - States</law>
      <pubDate>Sat, 31 Oct 2026 00:00:00 +0530</pubDate>
      <guid isPermaLink="true">https://www.taxtmi.com/notifications?id=147561</guid>
    </item>
  </channel>
</rss>